Visit Other Websites :

شستن ظرف‌ها، تفریح کالری سوز!

 زودتر با واقعیت روبرو شوید؛ قرار نیست ظرف‌ها خود به خود شسته شوند! دست به کار شوید و پیش‌بند و دستکشتان را بپوشید؛ ما هم کمکتان می‌کنیم کمتر زجر بکشید!

هرقدر هم خانه‌دار و زبر و زرنگ باشید، روزهایی هست که آرزو می‌کنید «کاش ظرف‌ها خودشان تمیز می‌شدند»! اما دریغ که این فقط یک آرزوست! حتی آن‌هایی که ماشین ظرف‌شویی دارند، می‌دانند که چیدن ظرف‌ها در ماشین، دست کمی از شستنشان با دست ندارد!
پس خوب است به جای اینکه دنبال چوب جادو باشید، چند نکته اساسی و کاربردی در آستین داشته باشید و ظرف‌های کثیف را زودتر از جلوی چشمتان محو کنید!
۱. در نطفه خفه‌شان کنید!
همان اول که پای ظرف‌شویی می‌ایستید، اول لیوان‌ها و ظروف تخت را که راحت‌ترند، بشویید و دیس، کاسه، قابلمه و تابه را برای آخر کار بگذارید. این‌طوری، چربی و باقیمانده غذاها، سینک ظرف‌شویی را به یک بازار آشفته تمام عیار تبدیل نمی‌کنند!
۲. داغشان کنید!
اصلا ظرف‌شویی را پر از آب گرم یا داغ کنید تا چربی و باقیمانده غذاها که روی ظرف‌ها خشک‌شده، سریع‌تر کنده شوند؛ تازه این‌طوری ظرف‌هایتان زودتر خشک می‌شدند!
۳. جو گیر نشوید!
قطعا می‌خواهید سریع کار کنید اما حواستان باشد که این ظرف‌ها شکستنی هستند و قابلمه‌ها هم چدنی، تفلون، سرامیک و …. بالاخره روکش دارند و قابلمه‌های روکش‌دار حتما باید با ابر یا اسفنج نرم شسته شوند؛ پس لطفا آن اسکاچ و سیم‌ظرفشویی زبر و زمخت را کنار بگذارید که کیفیت را فدای کمیت نکنید!
۴. مراقب ظریف‌ها باشید
همیشه حواستان را به ظرف‌های زیبا و ظریفتان بدهید؛ ظروف نقره یا روکش نقره، معمولا باید بلافاصله بعد از مصرف، آبکشی شوند و نیازی به شستشو ندارند. ضمن اینکه برخی مواد مثل نمک می‌تواند این فلزات گران‌بها را حسابی خراب کند.
۵. کریستال‌ها را دریابید
ظروف کریستال را جداگانه بشویید؛ از آب گرم- نه داغ!- استفاده کنید که دمای زیادی آب، می‌تواند شیشه این ظروف را ضعیف کرده، عمرشان را کم کند.
۶. مراقب قابلمه‌ها هم باشید!
بعضی مایع‌های ظرف‌شویی ممکن است روکش قابلمه‌های چدنی و سرامیک را از بین ببرند؛ پس از محصولاتی استفاده کنید که از کیفیتشان مطمئن هستید. پیشنهاد ما «مایع ظرفشویی اکتیو» است.
۷. در انتخاب مایع ظرف‌شویی دقت کنید
موقع ظرف شستن با دست، خیلی‌ها مجبورند برای محافظت از پوست دستشان، از دستکش استفاده کنند که آن‌هم دردسرهای خودش را دارد؛ گرما، کلافگی و لیز خوردن و شکستن ظرف‌ها!
اگر مایع ظرف‌شویی مناسبی انتخاب کنید که مواد تشکیل‌دهنده آن با پوست دست سازگاری داشته باشد، دیگر نیازی به دستکش و نگرانی برای خراب شدن پوست دست‌هایتان ندارید. برخی از مایع‌های ظرف‌شویی، حاوی موادی هستند که نه تنها چربی ظروف را از بین می‌برد، که رطوبت پوست دست‌ها را حفظ کرده و به آن‌ها آسیبی نمی‌زند. پس به دنبال بهترین‌ها باشید. یادتان باشد ایستادن و شستن ظرف کالری سوزی دارد و می‌توانید آن را به حساب بخشی از ورزشتان بگذارید!

به اشتراک بگذارید:



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

12345

x