Visit Other Websites :

تمیزکردن یخچال در سه سوت!

 مهم است یخچال را تمیز و مرتب نگه دارید؛ اگر دوست دارید بدانید چطور این کار را انجام دهید تا سلامت غذاهای ذخیره شده در آن به خطر نیفتد، خوب به این نکته‌ها توجه کنید!

برای تمیزکاری اساسی یخچال، اول تمام مواد غذایی را از آن خارج کرده، تا همه گوشه و کناره‌هایش جلوی چشم‌تان باشد. بعد تمام کشوها و طبقه‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و در محلول آب گرم و مایع ظرفشویی بخیسانید. می‌توانید برای این کار از «مایع ظرفشویی اکتیو» استفاده کنید.
حالا مقدار دیگری آب گرم و مایع ظرفشویی را با هم مخلوط کرده و با کمک یک‌تکه اسفنج تمام آلودگی‌های داخل یخچال را تمیز کنید. برای لکه‌های سرسخت‌تر هم، می‌توانید از یک پاک‌کننده چندمنظوره مانند « پاک‌کننده چندمنظوره اکتیو» استفاده کنید و طبق دستورالعمل روی محصول پیش بروید.

پیاز یا جوش شیرین؟
می‌گویند پیاز، بلافاصله بعد از برش خوردن شروع به جذب میکروب و آلودگی‌های اطرافش می‌کند. برای همین خیلی‌ها به این فکر می‌افتند که یک تکه پیاز همیشه داخل یخچالشان باشد تا همه آلودگی‌ها را به خودش بگیرد!
اگر شما هم طرفدار این خلاقیت ناب (!) هستید، به این هم فکر کنید که منبع آلودگی (که همان پیاز محترم است) را با آن همه بوی تند، چرا باید کنار سایر مواد غذایی که می‌خواهید تر و تازه بمانند، نگهداری کنید؟!
بهتر است تنبلی را کنار بگذارید و هفته‌ای یکبار اساسی یخچال را تمیز کنید.
گاهی بعضی‌ها هم از جوش‌شیرین یا سرکه یا مخلوط‌شان برای تمیزکاری داخل یخچال استفاده می‌کنند؛ از بوی تند سرکه که بگذریم، این محلول‌ها واقعا کار زیادی ازشان ساخته نیست؛ ضمن اینکه این روزها با این همه پاک‌کننده‌های کارآمد، چرا باید وقت‌تان را با جوش‌شیرین هدر دهید و آخرش باز از نتیجه کار ناراضی باشید؟!
البته یادتان باشد حتما روی پاک‌کننده‌ای را که قصد استفاده از آن را دارید، دقیق بخوانید؛ بعضی از پاک‌کننده‌ها حاوی مواد بسیار قوی هستند که به هیچ‌وجه- مستقیم و غیرمستقیم- نباید با غذاها تماس پیدا کنند.
بنابراین اگر شوینده شما حاوی پاک‌کننده‌های قوی است، بهتر است از همان مایع ظرفشویی رقیق شده با آب گرم کمک بگیرید.

یخچال، ضدعفونی می‌خواهد؟
ضدعفونی‌کننده‌ها، مثل سفیدکننده‌ها، هرگز نباید برای پاک کردن داخل یخچال استفاده شوند. چون در صورت تماس با مواد غذایی، مسموم‌شان می‌کنند! پس بهتر است نگذارید کار تمیز کردن یخچال به تعویق بیفتد تا مجبور شوید برای تمیز کردنش به شوینده‌های قوی متوسل شوید؛ هرطور هست از شوینده‌های مخصوص یخچال یا پاک‌کننده‌های ضعیف‌تر برای این کار استفاده کنید و در نهایت با دستمال مرطوب شسته شده با آب تمیز، تمام سطوح را پاک کنید.
کلید طلایی: تمیزکاری‌های روزمره بخش مهمی از تمیز نگه‌داشتن یخچال است. جدولی برای تمیزکاری‌هایتان درست کنید و هر روز یخچال را مرتب کنید تا یک وقت، چیزی دور از چشم‌تان نماند و کپک نزند! در ضمن می‌توانید با پاک‌کننده‌های چندمنظوره آنتی‌باکتریال، این کار را به بهترین شکل انجام دهید.

به اشتراک بگذارید:



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

12345

x