Visit Other Websites :

آیا آب گرم به‌تنهایی ظرف‌ها را پاک می‌کند؟

 شما هنگام شستن ظرف‌ها از آب گرم استفاده می‌کنید یا آب سرد؟ فکر می‌کنید آب گرم بتواند باکتری‌های نشسته روی ظروف را بکشد؟ اگر تردید دارید این مطلب را بخوانید. وقتی چله تابستان می‌خواهید ظرف بشویید، با خودتان میگویید چه لزومی دارد که از آب گرم استفاده کنید که هم ظرف بشویید و هم خیس عرق شوید؟ چرا اصلا با آب سرد ظرف‌ها را نشویید؟ بسیاری از افراد برای صرفه‌جویی در هزینه از آب سرد برای ظرفشویی و حتی لباسشویی استفاده می‌کنید و برخی دیگر هم فکر می‌کنند صابون به‌اندازه کافی همه باکتری‌ها را می‌کشد. اما همه این‌ها مشتاقند بدانند بالاخره آب گرم باکتری را می‌کشد یا نه!
آب گرم به تنهایی کافی نیست!
شاید از این جواب شوکه شوید اما برای کشتن باکتری‌ها، درجه حرارت آب باید بسیار بالا باشد که صد البته پوست شما به هیچ عنوان نمی‌تواند آن را تحمل کند. بیشتر افراد برای مدت زمان کوتاهی می‌توانند دمای ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد را تحمل کنند اما این نهایت چیزی است که می‌توان تحمل کرد. وقتی‌که می‌خواهید ظرف‌ها را با دست بشویید آب گرم به‌تنهایی نمی‌تواند باکتری‌ها را نابود کند در اصل آب گرم برای خلاصی از شر باکتری‌ها لازم است اما کافی نیست. آب گرم و مواد شوینده مانند «مایع ظرفشویی اکتیو» با هم به چربی‌ها و جرم‌ها حمله می‌کنند که این جرم و چربی که با آب از شر آن‌ها خلاص می‌شوید حاوی باکتری است. بدون آب گرم مایع ظرفشویی نمی‌تواند اثر کامل خود را بگذارد و ممکن است تکه‌ای چربی یا جرم روی ظروف یا لباستان باقی بماند.
زود خشک میکند!
آب گرم همچنین کمک می‌کند ظروف در هوای خشک به‌سرعت خشک شوند. شما خودتان به‌راحتی می‌توانید این موضوع را امتحان کنید. دو بشقاب غذای امروز را در دو نوع آب بشویید؛ آب سرد و آب گرم. یکی را هم در آب بسیار گرم بشویید. آن‌ها را در جا ظرفی بگذارید و اجازه دهید خشک شوند. خواهید دید بشقابی که در آب بسیار گرم شسته شده بلافاصله و جلوی چشمانتان خشک می‌شود.
اما چرا خشک شدن سریع ظروف بعد از شستشو مهم است؟ ظروف خیس یک پناهگاه مناسب برای رشد باکتری‌ها هستند. اجازه دهید ظروف در هوای آزاد خشک شوند چون خشک کردن آن‌ها با حوله خطر آلودگی را بیشتر می‌کند. اما اگر ظروف در جای خودشان کامل خشک شوند دیگر هیچ فرصتی برای آلوده شدن آن‌ها وجود ندارد.
نتیجه: بنابراین ازلحاظ فنی آب بسیار گرم به خودی خود می‌تواند باکتری را بکشد اما این داغی بیشتر از آن چیزی است که ما بتوانیم تحمل کنیم اما آب گرم برای از بین بردن باکتری‌ها از ظروف لازم است.

به اشتراک بگذارید:



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

12345

x